Бившият футболист и директор на ЦСКА Георги Илиев прогнозира победа срещу Лудогорец с 2:0 в първия полуфинал от турнира за Купата на България.

Майкъла вижда финален сблъсък за трофея между ЦСКА и Славия.

"ЦСКА ще победи Лудогорец с 2:0, това е най-лесната прогноза. После правим равенство в Разград и сме на финал. По принцип Арда е по-силният отбор в другия полуфинал, но смятам, че на финала ще бъде отборът на Венци Стефанов. Утре е големият мач на Любо Пенев! Това е мачът на сезона. Бруно Акрапович си тръгна от ЦСКА заради загубата в Разград - ако беше спечелил там, друго щеше да е. Трябва да биеш най-силните - Лудогорец и Локо Пловдив. Монтана и Враца всеки може да ги бие", сподели Майкъла пред "Спортал".

"Прочетох, че Любо е 13-о или 14-о треньорско назначение на "Армията" за последните пет години, това не го разбирам, но явно ръководството така работи. Ако отпадне от Лудогорец, нищо чудно след три месеца Любо отново да бъде сменен. Помните предния път какви декларации се писаха, какви въпроси се задаваха от страна на ръководството. За мен Любо Пенев е най-добрият треньор, който може да води ЦСКА", каза още Георги Илиев преди мача срещу Лудогорец.