Новият старши треньор на ЦСКА Стойчо Младенов даде пресконференция преди реванша от втория кръг на Лига на конференциите срещу Лиепая. Първата среща в София завърши 0:0.

"Имахме възможност да обядваме, отпочихнахме, сега ще направим една тренировка насочена за утрешния мач. Ще имаме възможност вечерта да ги запознаем с противника. Работим по програмата", започна Младенов.

"Казах ви за Антов. Стои под въпрос. Има 24 часа до мача. Надявам се да превъзмогне уплаха и да се включи в мача. За мен това е капитанът на отбора, лидерът на ЦСКА. Неговото присъствие е много важно. Имах възможност тези дни да се запозная с Лиепая. Изключително балансиран отбор. Добре провежда флангови атаки. Играе футбол, дава възможност и на противника да играе. Няма агресия като на руските отбори".

"Аз резки промени няма да правя. Ще се съобразя с играта досега, но с леки промени и мои изисквания както в атака, така и в защита. Не само в деня на мача или преди мача, поведението на треньори и играчи трябва да бъде на ниво. Всеки един детайл трябва да се обсъди и отработи. Надявам се отборът да се освободи психически. Ние имаме основа над, която да надграждаме. Това е моята цел и целта на ръководството".

"Познаваме се добре. Имаме информация за тях. Всеки треньор се стреми да има коз на скамейката. Концентрирани сме, следим това. Надявам се да реагираме добре. Новото правило променя нагласата за мач. Това условие отваря още повече футбола. Всеки разсъжадава по този начин".

"Не определяйте време. Всеки треньор има нужда от време. В ЦСКА няма време за никого. Бързо съм превключил на шеста. Коментирам нещата. Трябва ни време да се опознаем като хора и качества. Надявам се след този мач да имаме повече време да потренираме. Всичко сме обмислили. Съществува вариант с дузпи. Важно е ние да сме победители".

"Говорили сме с Динчев. Надявам се след връщането да се заемем. Изготвили сме програма. Всичко е много важно. Събрали сме информация какво се е правило в подготовката. Всеки си има стил на работа и изисквания. Моите са едни, на Любо други. Състезателите трябва да се приспособят към това. Ще правя леки промени. Във времето ще променям отбора както аз искам. Кирил Динчев е много важен. И като информация, и като работник. Той е много добър кондиционен треньор. ЦСКА изглеждаше много добре физически през последните 3 години", завърши Младенов.