Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов-Фичо заяви, че за да се стигне до построяването на модерно съоръжение в Борисовата градина, е необходима помощ от държавата. 

"Дали темата за нов стадион е в застой? Не, не е в застой. Водят се разговори с ММС. На всички желанието ни е да се построи нов стадион. Тези въпроси ще се изчистят, но държавата трябва да прояви разбиране и да помогне за изграждането на този стадион. Това е най-големиет проблем във футбола ни - базите". 

"Нямаме нито един хубав стадион, който да отговаря на изискванията на УЕФА. Видях какво става в един малък град като Осиек. С помощта на общината са направили страхотен стадион, който от следващата година ще е напълно готов да приема мачовете на местния отбор. Към стадиона има седем прилежащи игрища. Това е пътят." 

"ЦСКА има желанието. Собствениците са единствените в България, които искат да построят стадион със собствени средства. Трябва държавата да прояви максимално разбиране и да се даде зелена светлина. За да може "Армията" да стане едно прекрасно съоръжение", заяви бившият защитник пред колегите от "Топспорт".