Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон е пожелал клубът да го продаде до края на трансферния прозорец, разкриха от "Армията". Таранът искал да се отърве от напрежението в клуба, което доведе до отрязване на гредите на стадиона и надпис  "Срам и позор", с който осъмна Сектор А на "Българска армия" ден след загубата на "червените" в Разград, пише "Мач Телеграф".

Хаитянинът беше пред трансфер още по време на зимната пауза, но се съгласи да остане в ЦСКА за евротурнирите. Отборът обаче приключи бързо участието си в тях и Дюкенс Назон няма намерение да бъда на "Армията" до края на договора си. На този етап продажбата му не се осъществява, защото "червените" са сложили прекалено висока цена за 29-годишния таран. Иначе към него има интерес от няколко посоки, като най-силен е той от Русия и Турция.

„Наистина не знам какъв е проблемът в ЦСКА, мисля, че те са много. Трябва да превключим на друга предавка и да измъкнем нещо позитивно от ситуацията, в която се намираме. Не мога да ви дам конкретен отговор. Не знам какво се случва. Като нападател се опитвам винаги да подобрявам нещата, но не мога да играя сам срещу 11", обяви преди няколко дни отчаяният Дюкенс Назон.

Снимка: БГНЕС