Съсобственикът на ЦСКА Гриша Ганчев привика вчера треньора на тима Нестор Ел Маестро. Сръбският треньор е трябвало да обясни защо „червените“ играха слабо за пореден път през есента и се стигна до болезнената загуба в дербито с Лудогорец – 0:1.

Първоначално Ганчев е обявил пред близки, че „армейците“ са загубили злощастно. Той обаче е променил мнението си като е премислил нещата. В този мач тимът не успя да отправи точен удар към Слуга, нищо че играчите имаха на разположение за това близо 120 минути. Така ЦСКА падна на трето място. И отстъпва по показатели, както на Черно море, така и на Лудогорец. А това може да се окаже фатално за амбициите на тима за крайното класиране на първенството. 

Срещата на Ганчев и Нестор Ел Маестро се състоя вчера в 17 часа, пише "Мач Телеграф". Показателното е, че е бил повикан единствено треньорът, а не целия щаб. Това е доказателство, че наставникът на този етап ще запази мястото си начело на тима и няма да бъде уволняван, каквито спекулации се появиха минути след края на трилъра на „Българска армия“.

Самият Ел Маестро бе покрусен от провала и отказа да го коментира дълго и широко. „Предпочитам да се прибера вкъщи“, промълви специалистът.

Снимка: Lap.bg