Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов изрази мнението си преди последното Вечно дерби за този сезон. Шефът при „червените“ обяви, че очаква феновете по трибуните да се насладят на двубоя, като изрази надежди да не се стига до инциденти с ракети и бомбички.

„Очаквам да се получи един хубав мач, да бъде празник по трибуните и да няма инциденти. Очаквам публиката да се наслаждава на играта, а не да стреля с ракети и да мята бомби“, заяви Филипов.

„Дербито никога не е имало фаворити, винаги е било интересно и напрегнато. Не мога да кажа, че влизаме като фаворити“, продължи той.

„За ЦСКА всеки мач е важен. Най-важният е този, който предстои. Когато победим Левски, ще мислим за мача с Ботев Пд. Който е здрав и е на линия, ще играе. Имаме достатъчно на брой футболисти“, обяви той.

„Това е недопустимо . Тези неща един път завинаги трябва да спрат. Не може така. Футболът е за феновете. Тези бомби, тази агресия, тези ракети трябва да спрат. Трябва да има и много по-строги наказания за виновните. Не може така да се продължава“, категоричен е Филипов.