Наставникът на Ювентус Маурицио Сари заяви, че представянето на играчите му в реванша с Лион е било по-добро, отколкото е очаквал. 

"Бианконерите" постигнаха най-пировата си победа този сезон, защото успехът с 2:1 над Лион не успя да неутрализира поражението с 0:1 във Франция.

"Очаквах по-малко като качество на играта, но футболистите изиграха много силен мач. Можехме да рухнем след ранната дузпа и получения гол, но не го допуснахме", заяви Сари, цитиран от "Монитор".

"Опитахме се да направим обрат, вкарахме два гола, създадохме 6-7 чисти положения. За съжаление отпаднахме заради резултата във Франция и най-вече слабата игра през първото полувреме тогава."

"Ако не бях пуснал Пуало Дибала, щяхте да ме питате защо. Да, рисковано беше, но Дъглас Коста го нямаше, а при Хуан Куадрадо се появиха мускулни проблеми и на няколко пъти ни подсказа, че не е пълноценен. Затова бе нормално да включим Дибала и Данило."

"Бъдещето ми? Не мисля, че ръководството ще реши това на базата на един мач. Шефовете ще вземат предвид целия сезон. Имам договор, уважавам го и не очаквам нищо. А въпросите по тази тема считам за неуважителни, но не спрямо мен, а спрямо хората, които ръководят клуба", завърши специалистът.