Скандали и псувни "украсиха" снощното Дерби д‘Италия между Ювентус и Интер. Реваншът от 1/2-финалите за Купата завърши 0:0 и шампионите се класираха за решаващия мач, където ще срещнат Аталанта или Наполи.

Страстите на "Алианц Стейдиъм" бяха много разгорещени и на полувремето треньорът на "нерадзурите" Антонио Конте показа среден пръст към шефовете на "Старата госпожа". Атмосферата се нажежи още повече след последния съдийски сигнал.

 

Според медиите на Ботуша, нервите на президента на Юве Андреа Аниели не издържали. Той е казал на Конте: "Ши..й се и млъкни, зад..к!".

На въпрос на Rai за случилото се, Конте не отрече. "От Ювентус да кажат истината. Мисля, че четвъртият съдия видя какво се случва през целия мач. Според мен трябва да бъдем по-учтиви. Трябва да има повече спортсменство и уважение. Нека повече не коментираме темата", каза Конте.

Припомняме, че именно той даде началото на хегемонията на Юве на Ботуша, но през 2014 г. напусна треньорския пост заради неразбирателство с ръководството.