67-а минута на мача Ювентус - Фрайбург, Алегри прегръща Душан Влахович, който отстъпва мястото си на Федерико Киеза. Седмицата на Юве влиза със задачата да играе като централен нападател. Но само 14 минути след това Киеза започна да ръкомаха притеснително с ръце към пейката. Лекарите влизат на терена и нападателя на Ювe излезе от терена накуцвайки. Сериозни притеснения. В 83-ата минута Киеза се върна на терена и доигра мача, защото Алегри повече нямаше право на смени. В лагера на Юве обаче са притеснени за дясното коляно на Киеза. Не това, заради което бе опериран преди повече от година и му отне 12 месеца да се върне на терена.

"Федерико усети болка и трябва да направим изследвания. Мисля, че няма нищо сериозно. Да се надяваме, че е така", обяви треньорът Алегри след мача. "Ще видим утре, защото в момента нищо не можем да направим, освен да се надяваме.

В лагера на Старата госпожа са обнадеждени, след като Киеза се е върнал на игрището и доигра мача. Което показва, че може би положението не е толкова сериозно, въпреки че лекарите на Юве използваха сериозна доза обезболяващ спрей за мястото.