Бъдещият изпълнителен директор на Байерн Мюнхен Оливер Кан разкри какво му е липсвало, докато не беше на работа в клуба след края на футболната си кариера.

Легендата е част от управителния съвет на клуба и се подготвя да смени настоящия изпълнителен директор Карл-Хайнц Румениге.

"Пред нас стоят интензивни седмици и месеци, в които ще трябва да решим важни задачи за клуба", коментира "Титан" Кан пред списание "Шпорт Билд".

"В Бундеслигата стоим отново на позиция, на която трябва да бъдем - на върха. Това ще даде много положителна енергия на нашия отбор. Емоциите, гладът за успехи и силната връзка между феновете и клуба правят Байерн изключителен. Точно това ми лисваше."

"В Байерн нямаш друг избор, освен да бъдеш на върха. Байерн иска да е №1 във всяка една надпревара, в която участва. Когато си тръгнах от Байерн през 2008 година, прекратявайки кариерата си, нямах никакви съмнения, че отново ще се върна тук."

"Чувството да съм отново в клуба е чудесно и аз съм щастлив, че заедно отново ще пишем изключителната успешна история на Байерн", добави бившият вратар.