Португалският национал Кристиано Роналдо може и да отърве боя от страна на Уейн Рууни, като заяви, че всичко между двамата е наред.


По-рано през деня англичанинът се закани да тегли здрав пердах на съотборника си в Манчестър Юн, който според него е с основна вина за изгонването му на 1/4 финала срещу Португалия.

Между мен и Рууни няма никакъв проблем. Мога да потвърдя спокойно това. Веднага след мача ние си изпратихме няколко SMS-а, а днес също контактувахме по този начин. Между нас всичко е изяснено. Той пожела успех на тима ми и заяви, че ако играем по този начин, ще стигнем далеч. Той не ми бе ядосан и ми каза да не обръщам внимание на писанията в английските вестници, които обикновено се опитват да създават конфликти”, заяви Роналдо пред португалския сайт gestifute.com.

Той добави, че появилата се информация, че не иска да се връща в Манчестър Юн, също не е вярна. “Разбира се, че искам да се върна. Медиите могат да твърдят каквото си искат, но аз няма да загубя съня си заради тях”, завърши португалската звезда.

По-рано днес вестник “Сън” написа, че Рууни се е заканил да “разцепи Роналдо”, когато двамата се срещнат, но сега изглежда, че в това няма нищо вярно.