Мениджърът на Тотнъм Ангелос Постекоглу пое вината за слабата игра и загубата на Шпорите с 0:2 от Челси в отложен мач от Висшата лига. 

Поражението бе трето поред за отбора и след него шансовете за място в четворката намаляха сериозно, след като Тотнъм е на 7 точки от Астън Вила, макар и с  мач по-малко. 

Постекоглу се развика здраво на играчите си в един момент през първото полувреме, през което те нямаха точен изстрел към вратата на Челси. След това пресконференцията му продължи едва 3 минути. 

„Не беше добра вечер за нас. Не влязохме в двубоя с настройката, която очаквах, така че аз съм виновен за това и трябва да поема своята отговорност. Аз избирам състава и го готвя за мачовете, така че трябва да се погледна в огледалото и да си направя необходимите изводи” заяви Постекоглу. 

„Не достигнахме до нивата, които биха ни позволили да постигнем позитивен резултат в този двубой. Всъщност трябва да признаем, че дори не бяхме близо до тях и не заслужавахме да вземем нещо от мача. Липсваше ни агреси нито с топка, нито без нея. Трябваше ни повече енергия и борбеност” добави той.  

Шпорите едва една суха мрежа в последните си 17 мача от първенството, така че по отношение на защитата регистрират сериозен срив, получили са 22 попадения от статични ситуации, а в неделя ще гостуват на Ливърпул в поредния си труден сблъсък.