Треньорът на Рома Пауло Фонсека остана разочарован от равенството 2:2 с Ювентус в дербито от 2-ия кръг на Серия "А", играно на стадион "Олимпико".

От 62-ата минута "вълците" играха с човек повече, след като Адриан Рабио беше изгонен за втори жълт картон. Но малко след това Кристиано Роналдо донесе точката за шампионите.

"Играхме добре, но не съм доволен от резултата. Създадохме достатъчно положения, за да спечелим. Един Джеко беше фокусиран и мотивиран, игра за отбора. Пропуските са част от футбола, но той наистина вложи много усилия и беше полезен", заяви Фонсека.

"Не позволихме на Юве да създаде много опасни ситуации. Имам пълно доверие на клуба. Често говоря с новия президент и търсим най-добрите решения за отбора. Имаме трима млади защитници, които са много талантливи и го доказаха".

"Антонио Миранте трябваше да прави само едно важно спасяване. Резултатът не ни устройва, но играта беше на добро ниво. Не можем да върнем времето назад и да избегнем грешката, довела до служебната загуба срещу Верона. Трябва да гледаме напред", добави Фонсека.