Мнения на националите Даниел Младенов и Георги Пашов преди мача срещу Англия:

Даниел Младенов: "Всеки мечтае да играе на "Уембли" срещу Англия, така че от този мач можем само да спечелим. Надявам се да помогна на отбора, ако и аз получа шанс да играя. Дори едно положение да имаме, трябва да го използваме. Трябва да имаме и ден, защото играем срещу най-добрите футболисти в света. 

"Чак толкова стар не съм, но и не съм очаквал повиквателна, защото много пъти съм заслужавал да бъда в националния отбор, но така и не бях повикан. Изненадан съм, но приятно. Треньорите гледаха всеки мач от първенството и осемте ни гола също са помогнали.

"Всеки отбор си има слабости, въпреки че при Англия са малко. Трябва да играем бързо с топката, за да вкараме в противниковата врата".

Георги Пашов: "Това за мен е едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали. Зареден съм с амбиция и искам да покажа най-доброто от себе си. Познавам всички момчета в отбора, атмосферата е добра и се надявам да остане такава след мачовете. За тях ни трябва и малко късмет, защото Англия е един от най-добрите отбори в света.

"В националния отбор отговорността е много голяма. Страх и притеснение няма, но има респект към англичаните. Ако сме мотивирани и имаме късмет обаче, можем да вземем нещо от мача. Дори и равен ще бъде положителен резултат за нас".