Топ професионалния ни боксьор Кубрат Пулев нанесе поредица мощни словесни крошета на британския си колега при най-тежките Тайсън Фюри. Той определи Циганския крал като "клоун" и "плямпало" след последния му мач срещу Ото Валин през уикенда. 

Фюри се наложи по точки неособено претенциозния швед, като дори му беше пусната кръв, но това не повлия на крайната победа. Кобрата обяви, че не е бил впечатлен от изявите на непобедения досега британец и разкри любопитна случка, че в миналото Фюри е отказал да се бие с него. 

Той даде интервю за американска медия от тренировъчна зала на тима си Top Rank в САЩ, на чиято стена висеше плакат именно на Циганския крал. Кобрата мина покрай него, скъса го и след това го заля със словесен водопад от крошета и ъперкъти. 

"Гледайте го този, прилича ми на клоун. Хубава снимка са му направили, но наистина прилича на клоун. В тази зала са се били много големи имена, тренирал е Майк Тайсън тук, така че този няма място", каза Кобрата, докато късаше плаката на Фюри, след което коментира мача му с Валин. 

"Наблюдавах мача му на живо. Той не представи нищо особено, има само една голяма уста, едно плямпало е. Нищо специално. Би се срещу съперник, за когото това беше първи голям мач в кариерата. По принцип би трябвало да го нокаутира, а той дори получи тежка аркада."

"Той само плямпа и не уважава другите боксьори. Затова бях изненадан, че въпреки големите му закани, той се би 12 рунда", заяви Пулев и разкри случай, в който е трябвало да се бие с Тайсън Фюри в миналото, но британецът е отказал. 

"Какво да ви кажа за него. Преди години, докато още се биех за Зауерланд, те преговаряха с него за мач с мен. Той беше свободен, нямаше скорошен мач, но каза, че не може да се бие с мен. Какво да ви кажа повече за него", заяви Кубрат Пулев.