Бившият шампион в тежка категория Анди Руис-младши не спести лоши думи за най-големите си конкуренти в дивизията - Тайсън Фюри, Дионтей Уайлдър и Антъни Джошуа. Руис (35-2, 22 КО) не се е качвал на ринга повече от година и очакваната му битка с Бронзовия бомбардировач пропадна. 

За Джошуа (26-3, 23 KO): Не мисля, че иска да се бие с мен за трети път, не иска да рискува. Задачата на Еди Хърн е да даде на Антъни няколко междинни битки и след това да направи възможно най-много пари от него. Аз? Разбира се, че бих се съгласил. Спомняте си, че на реванша просто имах проблеми. Бях с наднормено тегло. Ако бях останал събран, ако бях останал себе си... Малко хора знаят цялата ситуация и всичките ми проблеми. Сега просто искам да се върна на ринга и да остана активен. Догодина искам да имам 3 или 4 битки.

За Уайлдър (43-2-1, 42 КО): Все още чакам предложението му. И се уморих да доказвам, че никога не съм искал 25 милиона долара за битката с него. Това са глупости. Кажете му, а след това го оставете да предостави някои доказателства за думите му. По-добре му кажете, че все още чакам конкретно предложение от него. Ако няма оферта, отказвам тази опция и продължавам напред. Това е всичко. Какъв е смисълът да чакаш толкова дълго? За какво?

Какво каза Анди Руис и за Тайсън Фюри, вижте в материала на Boec.bg

Снимка: БГНЕС