Бойната галавечер SENSHI 21 ще се проведе на 20 април 2024 г. от 18:30 ч. в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта в гр. Варна. Почитателите на бойните спортове у нас ще видят на ринга 14 оспорвани битки между класни и ат-рактивни бойци от 16 държави, сред които и четирима българи.

Билетите за пролетното издание на бойното шоу SENSHI 21 вече са в продажба и може да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg.

Публиката във Варна ще има удоволствието да види специалните гости и рефери на двубоите в бойната галавечер, които са световноизвестни и легендарни бойци.

Ернесто Хуст (Нидерландия) – четирикратен световен шампион на K-1, световен шампион по савате, световен шампион на ISKA по фул контакт и световен шампион по муай тай, член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Шихан Семи Шилт (Нидерландия) – шампион на Glory Grand Slam 16-man tournament, световен шампион на Glory, четирикратен K-1 Grand Prix шампион, K-1 световен шампион, трикратен носител на титлата King of Pancrase и двукратен световен Кудо шампион, президент на KWU SENSHI Европа, член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Шихан Николас Петас (Япония) – европейски и световен шампион по карате, последният учи-деши на Масутацу Ояма, победител в К-1 Grand Prix на Япония, водещ на ринга на бойната галавечер SENSHI, член на борда на директорите на KWU SENSHI и е начело на комисията за връзки с обществеността и маркетинг на KWU SENSHI.

Алберт Краус (Нидерландия) – първият K-1 световен шампион на MAX Tournament през 2002 г., както и първият SUPERKOMBAT шампион в средна категория. Краус е носител и на четири отделни световни титли по кикбокс и муай тай, член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Анди Зауер (Нидерландия) – двукратен световен K-1 MAX шампион, чети-рикратен световен шампион по Shootboxing, Showtime 70MAX световен шампион и световен муай тай шампион, член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Сенсей Евертън Тейшейра (Бразилия) - световен шампион на K-1 GP Fukuoka за 2008 г., абсолютен световен шампион на киокушин за 2007 г., световен шампион на киокушин в категория 2005 г. и 5-кратен американски шампион в отворена категория, член на комисията за връзки с обществеността на KWU SENSHI и член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Сенсей Тариел Николейшвили (Грузия) – абсолютен световен шампион през 2011 г., завършва „100 боя“ кумите през 2014 г., абсолютен шампион на Япония през 2010 г., шампион на Япония в категория през 2010 г., шампион на Европа през 2010 г., член на борда на директорите на KWU SENSHI Европа.  

     

Сенсей Захари Дамянов (България) – абсолютен световен киокушин шампион през 2015 г., четирикратен шампион на American Absolute и четирикратен европейски киокушин шампион и член на борда на директорите на KWU SENSHI Европа.

Сенсей Ян Сокуп (Чехия) – шампион през 2004 г. на All Japan Tournament, европейски шампион през 2007 г., второ място на деветия световен отворен киокушин шампионат през 2007 г., шампион в тежка категория през 2014 г. на Yangame Fight Night, победител на SENSHI – 2019 г. и второ място на първия европейски шампионат в стил „фул контакт“ – 2020 г. и член на борда на директорите на KWU SENSHI Европа.

Сенсей Андрюс Накахара (Бразилия) - световен шампион по киокушин за 2005 г., абсолютен шампион на САЩ, 2 пъти шампион на Южна Америка, печели 4 от 11-те си професионални мача с нокаут, член на комисията по маркетинг на KWU SENSHI и член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Сенсей Петър Мартинов (България) – световен киокушин шампион през 2014 г., европейски киокушин шампион през 2006 г., трето място на турнира European Open през 2008 г. и трикратен европейски Tameshiwari шампион, член на борда на директорите на KWU SENSHI Европа.

Сенсей Юске Фуджи (Япония) – трето място на световния шампионат на KWU по киокушин карате, шесткратен шампион на Япония, шампион на Австралия и Нова Зеландия по фул контакт карате. Главен оперативен директор на SENSHI и KWU SENSHI, председател на комисията по стратегическо развитие, председател на комисията по образование, член на борда на директорите на KWU SENSHI.

В профилите на SENSHI в социалните мрежи Facebook и Instagram може да научите още полезна и интересна информация за международната галавечер, както и да се запознаете с професионални бойци, които ще участват в събитието на 20 април.

21-о издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.