Капитанът на Борусия Дортмунд Марко Ройс не скри разочарованието си от пропуснатата победа над лидера в Бундеслигата РазенБалшпорт Лайпциг вчера.

"Биковете" бяха тотално надиграни от вестфалци в дербито на междинния 16-и кръг, но груби грешки на Роман Бюрки и Юлиан Брандт в отбрана доведоха до двата гола на Тимо Вернер.

Двайсетина минути преди края на редовното време пък колективната грешка в защитата на Борусия донесе второ изравняване за гостите, които успяха да измъкнат точката при крайното 3:3.

"Можехме да избегнем и трите попадения в нашата врата. Тази точка е прекалено малко за нас като краен резултата с оглед играта. За съжаление Тимо Вернер е доста умен нападател", започна капитанът на "жълто-черните".

"Той не обича да се връща много назад и се намираше на точното място за двата си гола. Не можем да обвиняваме Юлиан за грешката, това е върната топка назад за по-голяма сигурност. Обикновено противникът не предугажда тези пасове, но Тимо го направи. Случва се. Продължаваме напред", каза Ройс.