Спортният директор на Борусия Дортмунд Михаел Цорк беше видимо ядосан след вчерашното отпадане на отбора от Шампионската лига.

Вестфалци загубиха реванша с ПСЖ и победата с 2:1 на германска земя не успя да им помогне в битката за място на четвъртфиналите.

"Като цяло съм много разочарован, преди всичко заради отпадането. Имах усещането, че е напълно възможно да преминем още един кръг в турнира", заяви Цорк.

"Ние обаче не показахме играта, от която имахме нужда, за да изпълним тази цел. В играта ни имаше прекалено много грешки. допуснахме елементарни голове. ПСЖ дори не се напрягаше особено при двата гола. В предни позиции пък бяхме безобидни. Не ни стигнаха силите."

"Не бяхме достатъчно смели. Показахме прекалено малко. Разочарованието е огромно. Не бяхме прекалено добри, затова ПСЖ продължи напред. Те бяха по-прецизни в решаващите ситуации. Прекалено много наши играчи не бяха в оптимална форма. Червеният картон на Емре Джан е малко пресилен. Ние знаем, че Неймар е добър актьор", добави Цорк.