Хондурас - Еквадор, мач от група "Е" на световното първенство по футбол в Бразилия, начало 01.00 часа, пряко по Gol.bg.

В първата си среща Хондурас загуби с 0:3 от Франция, докато Еквадор падна с 1:2 от Швейцария.

Състави:

Хондурас:

Вратари: Луис Лопес, Ноел Ваядарес, Донис Ескобер

Защитници: Осман Чавес, Мейнър Фигероа, Хуан Пабло Монтес, Виктор Бернардес, Хуан Карлос Гарсия, Емилио Исагире, Едер Делгадо, Браян Бекелес

Халфове: Уилсън Паласиос, Марвин Чавес, Оскар Гарсия, Роджър Еспиноса, Анди Нахар, Луис Гаридо, Хорхе Кларос, Марио Мартинес

Нападатели: Джери Паласиос, Джери Бенгтсон, Карло Костли, Рони Мартинес

Еквадор:

Вратари: Максимо Бангера, Адриан Боне, Алехандре Домингес

Защитници: Хорхе Гуахуа, Фриксон Ерасо, Хуан Карлос Паредес, Оскар Бахуи, Габриел Ахилиер

Халфове: Алекс Ибара, Кристиан Нобоа, Джеферсън Монтеро, Едисон Мендес, Валтер Айови, Сегундо Кастийо, Михаел Аройо, Антонио Валенсия, Луис Саритама, Фидел Мартинес, Карлос Груесо

Нападатели: Жоао Рохас, Фелипе Кайседо, Енер Валенсия, Хайме Айови

Прогноза:

Футболистите на Еквадор ще хвърлят всичко за победата и трите точки, които може да се окажат решителни за продължаване в следващата фаза на турнира.

Южноамериканците загубиха нещастно от Швейцария в края на мача и сега ще излязат пределно мобилизирани срещу латиносите.

Хондурас от своя страна отново ще заложи на защитна тактика, рушене на играта и бързи контри, но едва ли ще успее и този път, както стана срещу Франция.

Аут от мача е и звездата на тима Уилсън Паласиос, който получи червен картон в срещата с "петлите". Хондурас до този момент няма победа на световни финали, като е записал три равенства и четири загуби.

8 от предишните общо 13 срещи между тези два отбора са завършили с реми, сега обаче Еквадор са изявен фаворит и най-вероятно ще вземе трите точки.

Южноамериканците трябва на всяка цена да стигнат до пълен успех, ако искат да запазят шансове за 1/8 финалите.

Те разчитат на силната си атака, но в защита допускат елементарни грешки, от които се възползва преди дни Швейцария. Ще заложим за победа на Еквадор и то с два гола разлика.

Прогноза: Хондурас - Еквадор 0:2