Реал Мадрид - Алмерия, среща от 34-ия кръг на испанската Примера дивисион, стадион "Сантяго Бернабеу", Мадрид. 21:00 часа българско време.

Групата на Реал за мача:

Вратари: Касияс, Навас и Пачеко

Защитници: Варан, Пепе, Коентрао, Марсело, Арбелоа, Начо и Йоренте

Полузащитници: Кроос, Хамес, Лукас, Иско, Ияраменди и Йодегор

Нападатели: Роналдо, Хесе, Ернандес и Майорал

Контузени: Бензема, Бейл, Модрич
Наказани: Карвахал, Рамос

Прогноза на Gol.bg:
Реал има нужда от задължителна победа, за да запази шансовете си за титлата живи, тъй като разликата с лидера Барселона е 5 точки към днешна дата, но "Белия балет" е и с мач по-малко.

Карло Анчелоти няма да може да разчита на контузените Бензема, Бейл и Модрич, докато младият норвежец Йодегор попадна за първи път в групата на отбора си. Освен това Карвахал и Рамос са наказани.

За гостите пък аут са контузените Велес, Сориано и Маседо, а Бифума и Уелингтън са аут заради наказания.

Формата на столичния испански тим е прекрасна и отборът е записал 4 победи и 1 реми в последните си 5 мача от всички турнири, а освен това има 4 поредни победи срещу този противник.

В последните 4 мача срещу Алмерия Реал е успял да вкара внушителната бройка от 21 попадения.

Гостуващият тим не се намира в толкова лоша форма за средняк и е записал 2 победи в последните си 5 мача от всички турнири, което всъщност не е чак толкова зле.

Столичани са загубили само един от последните си 11 мача срещу Алмерия, като тази загуба датира от 2008 година, когато скромният тим стигна до изненадваща победа с 2:0.

Освен това "Белите" са непобедени в 26 поредни домакински срещу от андалусийски тимове, като тимът има 25 победи и 1 реми за тези мачове.

Още за статистиката - Алмерия никога не е постигала успех на "Бернабеу" в испанската лига и статистиката на тима при гостуванията на Реал е просто кошмарна - 5 ремита и 14 загуби.

Нашата прогноза за изхода на този мач е успех с 4:0 за Реал.

Резултат: Реал Мадрид - Алмерия 4:0

Прогноза за мача на Калоян Ангелов, а тук вижте прогнозата за срещата на Милко Петров