Монтана - ЦСКА, среща от 11 кръг на Първа лига, градски стадион в Ловеч, 20.00 часа, главен съдия Валентин Желязков. 

Последните 10 срещи на Монтана във всички турнири: Общо 2 победи, 1 равенство и 7 загуби. От тях 1 победа и 3 загуби в последните 4 домакинства.

Последните 10 срещи на ЦСКА във всички турнири: Общо 4 победи, 3 равенства и 3 загуби. От тях 2 равенства и 3 загуби в последните 5 гостувания.

В последните 10 директни срещи домакините нямат победа, гостите имат 8 победи и 2 пъти са завършили наравно. На домашния терен на Монтана имат изиграни 6 срещи, като домакините нямат победа, гостите имат 5 победи и 1 път са завършили наравно.

Вероятни състави: 

МОНТАНА: Иванов, Шоко, Михов, Чапаев, Контохристос, Бамба, Трифонов, Коруджиев, Георгиев, Генов, Маркиньос

ЦСКА: Конов, Недялков, Перес, Чорбаджийски, Дюлгеров, Пинто, Бумал, Виана, Педро, Георгиев, Йорданов

ПРОГНОЗА: ЦСКА е категоричен фаворит в този мач и най-вероятно ще вземе първата си победа на чужд терен, независимо, че срещата ще се играе в Ловеч. В момента армейците са на трето място с 18 точки, докато Монтана е на дъното с едва 5 пункта.

Треньорът на Монтана Атанас Джамбазки не може да разчита в този мач на наказания Мурадов и на контузените Васев и Бала. Аут от мача за ЦСКА са Станислав Манолев, Густаво Кулма, Арсенио Нунеш и Георги Китанов и Давид Симао.

След дербито с Левски ЦСКА влиза в привидно по-рутинна обстановка и по-спокойни води, „гостувайки“ на Монтана в Ловеч.  ЦСКА е тотален фаворит в мача и всичко освен категорична победа за армейците ще бъде изненада и сензация, а и ще доведе до сериозни сътресения на "Армията". Нашата прогноза е за успех на ЦСКА с поне два гола разлика.

Резултат: Монтана - ЦСКА 1:4