Челси - Брентфорд, среща от 4-ия кръг на ФА Къп, стадион "Стамфорд Бридж", 17:00 часа българско време.

Вероятените състави на двата тима:

Челси: Бегович, Зума, Иванович, Аспиликуета, Аина, Чалоба, Фабрегас, Аке, Вилян, Лофтъс-Чийк и Батшуай

Брентфорд: Бентли, Егън, Дийн, Беланд, Колин, Макекран, Уудс, Йенарис, Филдс, Суайърс и Вайб

Прогноза на Gol.bg:
Лидерът във Висшата лига едва ли ще се издъни срещу днешния си противник за ФА Къп. Очаква се обаче Антонио Конте да заложи на някои футболисти, които не получават толкова шанс за изява в английския елит.

Диего Коста, Еден Азар, Тибо Куртоа и няколко от другите звезди на тима ще седнат на резервната скамейка за този мач, а шанс на тяхно място ще получат резервите.

Противникът на лондончани играе в Чемпиъншип, но е сред най-слабите тимове във втория ешалон на Англия и се намира на незавидното 15-о място в класирането.

Формата на домакините е страхотна и те имат 4 победи и 1 реми в последните си 5 мача от всички турнири, докато гостите са записали само 2 победи за този брой срещи. 

В статистически план Челси има 7 победи срещу този противник, но и 4 загуби, както и 2 ремита. В състава на лондончани няма контузени футболисти, докато в този на гостите аут са Елдер, Джъдж и Маклеъд, които са с травми. 

"Сините" са отпадали само 2 пъти в последните си 20 мача от 4-ия кръг на този турнир. Нашата прогноза за този двубой е класически резултат в тяхна полза.

Резултат: Челси - Брентфорд 3:0