Хърватия - Нигерия, среща от Група "D" на Мондиал 2018, където са още тимовете на Аржентина и Исландия. Стадион "Калининград", начало 22.00 часа.

Последните 10 срещи на Хърватия: Общо 5 победи, 2 равенства и 3 загуби.

Последните 10 срещи на Нигерия: Общо 4 победи, 2 равенства и 4 загуби.

ПРОГНОЗА: Труден за прогнозиране мач, в който може да се случи всичко. Група "D" на Мондиал 2018 е най-непредвидима и интересна.

Хърватите разполагат с фамозна халфова линия представлявана от Модрич, Ракитич, Ковачич и Брозович, както и от атомно нападение в лицето на Манджукич, Каленеч и Перишич.

Това е предпоставка за атакуващ и красив футбол, което определено ще е проблем за африканците. Нигерийците се славят с уникална физика и издръжливост и именно на това ще заложи този отбор.

Европейците нямат никакви кадрови проблеми и ще излязат с най-доброто, с което разполагат на тези световни финали. Трябва да се отбележи, че африканците са най-младият отбор на Мондиал 2018 и със сигурност ще покажат някоя перла на света.

До този момент тези две страни не са се срещали в официална среща. Хърватите са фаворити на водещите букмейкъри, но Нигерия въобще не трябва да се подценява, тъй като в началото на годината достигна до финала на Купата на африканските нации, където падна от Мароко.

Очакванията са за здрав и атрактивен футбол, с множество положения и голове. Ще заложим за победа на Хърватия.

Резултат: Хърватия - Нигерия 3:1