Милан - Наполи, 1/4 финал за Купата на Италия, стадион "Сан Сиро", начало 21.45 часа.

Последните 10 срещи на Милан във всички турнири: Общо 2 победи, 5 равенства и 3 загуби. От тях 1 победа, 2 равенства и 1 загуба в последните 4 домакинства.

Последните 10 срещи на Наполи във всички турнири: Общо 7 победи, 1 равенство и 2 загуби. От тях 2 победи, 1 равенство и 2 загуби в последните 5 гостувания.

В последните 10 директни срещи домакините имат 1 победа, гостите имат 6 победи и 3 пъти са завършили наравно. На домашния терен на Милан имат изиграни 5 срещи, като домакините имат 1 победа, гостите имат 2 победи и 2 пъти са завършили наравно.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК!

ПРОГНОЗА: Завързан мач, в който може да се случи всичко. Само преди броени дни двата отбора си врътнаха 0:0 в Милано за първенство и сега отново се очаква здрав и непредвидим сблъсък.

Водещите световни букмейкъри дават леко предимство на Наполи, но в последните години Милан се представя отлично в този турнир и нищо чудно да си вземе мача, няма да е изненада, ако се стигне до продължения и дузпи.

На 1/8 финал Милан много трудно се справи със Сампдория, като "росонерите" вкараха два гола в продълженията. Наполи без проблеми отстрани Сасуоло. Дженаро Гатузо най-вероятно ще заложи в нападение на новото си попълнение Кшищоф Пионтек. Той вече направи официален дебют за "росонерите" именно срещу Наполи и сега се очаква да замени Кутроне на върха на атаката.

Милан се представя много добре този сезон в домакинствата си, като има само две загуби на "Сан Сиро". Трябва обаче да се отбележи, че момчетата на Гатузо нямат победа над Наполи от далечната вече 2014 година. Очакванията са за здрава битка и малко голове. Повечето прогнози са в полза на НАполи, но ние ще дадем шанс на Милан.

Резултат: Милан - Наполи 1:0