Ювентус – Удинезе, мач от 27-ия кръг на Серия "А", ст.: "Алианц Стейдиъм", Торино, начало: 21.30 часа наше време

Вероятен състав на Юве:

Прогноза на Gol.bg:

Ювентус влиза в мача с мисъл за реванша от 1/8-финалите на Шампионска лига с Атлетико Мадрид.

"Бианконерите" имат да заличават пасив от 0:2 след първата среща, а в Серия "А" имат комфортна преднина пред Наполи от 16 точки. Тя набъбна още повече след успеха с 2:1 на "Сан Паоло" и за това се очаква Макс Алегри да даде почивка на част от титулярите си.

Вижте класирането в Серия "А"!

Тактикът от Ливорно разкри, че голямата звезда Кристиано Роналдо ще седне на пейката срещу Удинезе. Марио Манджукич има лек проблем в коляното и също няма да се рискува със здравето му. Не е изключено ветеранът Андреа Бардзали да започне титуляр.

Гледайте мача на живо в интернет!

Треньорът на Удинезе Давиде Никола пък заяви, че този мач е като от Шампионска лига за отбора му. "Фриулите" спечелиха последните си две срещи в калчото – 1:0 над Киево и 2:1 над Болоня, но това бяха домакински двубои. Като гост тимът няма победа в 8 поредни случая – 3 равенства и 5 загуби и в тези сблъсъци отбеляза едва 4 гола.

При последните 7 визити в Торино, Удинезе има 6 поражения и 1 победа, а в 16 от последните си 20 мача у дома "Старата госпожа" се разписа поне два пъти. И за това нашата прогноза е за победа за Юве, която ще дойде с доста пестене на силите.

Прогноза: Ювентус – Удинезе 2:0