Интер - Лацио, среща от Серия "А" на Италия, стадион "Джузепе Меаца", начало 21.30 часа.

Последните 10 срещи на Интер във всички турнири: Общо 6 победи, 2 равенства и 2 загуби. От тях 3 победи и 1 загуба в последните 4 домакинства.

Последните 10 срещи на Лацио във всички турнири: Общо 4 победи, 3 равенства и 3 загуби. От тях 1 победа, 2 равенства и 2 загуби в последните 5 гостувания.

В последните 10 директни срещи домакините имат 5 победи, гостите имат 3 победи и 2 пъти са завършили наравно. На домашния терен на Интер имат изиграни 5 срещи, като домакините имат 1 победа, гостите имат 2 победи и 2 пъти са завършили наравно.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

ПРОГНОЗА: Интер се намира в приповдигнато настроение, след като в предишния кръг взе дербито с Милан и отново се изкачи в Топ 3 на Италия.

Целта на "нерадзурите" е да не загубят този мач и така да поддържат дистанцията от преследвачите. Изключително важна среща и за двата отбора. Лацио от своя страна разби Парма с 4:1, а преди това извъртя хикс с Фиорентина и удари Рома в дербито на Рим.

Това е предпоставка за здрава битка между двата отбора на "Джузепе Меаца". В момента "орлите" са на осмо място, на шест точки от Топ 4 и място в Шампионската лига.

Интер играе силно при домакинствата си и до този момент има девет победи, две равенства и две загуби в Милано. Добрата новина за "нерадзурите" е, че звездата на тима Мауро Икарди вече тренира с отбора и ще попадне в групата за мача. Аут от срещата са обаче контузените Лаутаро Мартинес и Стефан де Врай.

От своя страна гостите ще излязат с най-доброто, с което разполагат в момента. Двата отбора често си въртят равенства, като сега отново повечето прогнози са насочени именно към този знак.

Трябва да се отбележи, че Интер и Лацио практикуват нападателен и резултатен футбол, като повечето им мачове са съпътствани от множество положения и голове. Прогнозираме голово равенство.

Резултат: Интер - Лацио 1:1