ЦСКА - Зоря Луганск, първа среща от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Стадион "Васил Левски", начало 20.30 часа.

Последните 10 срещи на ЦСКА във всички турнири: Общо 5 победи, 2 равенства и 3 загуби. От тях 3 победи, 1 равенство и 2 загуби в последните 6 домакинства.

Последните 10 срещи на Зоря във всички турнири: Общо 6 победи, 3 равенства и 1 загуба. От тях 2 победи, 2 равенства и 1 загуба в последните 5 гостувания.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

Вероятни състави: 

ЦСКА: Черниаускас, Бодуров, Тиаго, Албентоса, Жеферсон, Занев, Бикел, Малинов, Тиаго, Соу, Евандро

Зоря: Шевченко, Тимчик, Вернидуб, Ханна, Михайличенко, Иванисеня, Хомченовски, Чеберко, Кочергин, Ледньов,  Будкивски

ПРОГНОЗА: Троен мач, в който може да се случи всичко. Преди седмица ЦСКА излъга Осиек с дузпи и така си уреди срещи със Зоря. Родният евробоец е доказал през годините, че изобщо не се впечатлява от далеч по-именити противници в Европа.

Сега се очаква ЦСКА отново да докаже, че е име в евротурнирите. Начело на армейците е Люпко Петрович, който е светило в занаята и знае как да надхитри всеки съперник. На "Васил Левски" се чакат поне 20 000 зрители, които ще създадат невероятна атмосфера.

Двата тима имат сериозни амбиции да продължи напред в турнира и по всичко личи, че ни чакат доста оспорвани сблъсъци. Петрович отново има проблеми около състава си, като няма да може да разчита на двама от основните си играчи - Рубен Пинто и Енрике Рафаел.

Сърбинът обаче е "хитра лисица" и винаги може да извади коз от ръкава си. От своя страна гостите разчитат основно на местни играчи, като добрата новина за ЦСКА е, че звездата на Зоря Артьом Громов няма да играе в България, тъй като лекува контузия.

Украинците въобще не са за подценяване. Това е един балансиран и много здрав отбор, който демонстрира и сила в Европа. Очакванията са за по-затворен футбол с малко положения и голове. И този път ще заложим за минимална победа на ЦСКА.

Резултат: ЦСКА - Зоря 1:0