Нюкасъл - Манчестър Юнайтед, среща от 8-ия кръг на Висшата лига, стадион "Сейнт Джеймсис Парк", 18:30 часа българско време.

Прогноза на Gol.bg:
Мач в който "червените дяволи" излизат в ролята на фаворити и трябва да победят на всяка цена, тъй като в противен случай Оле Гунар Солскяер може да получи "жълт картон от ръководството", тъй като отборът върви трагично от началото на сезона.

И докато Юнайтед е 11-и в класирането с актив от 9 точки и е на цели 15 пункта от върха и на 5 пункта от топ 4 състоянието на "свраките" е още по-тежко и тимът заема предпоследното 19-о място във Висшата лига с едва 5 пункта. 

Освен това отборът е загубил три от последните си пет мача във всички турнири и същевременно няма победа в последните си пет домакинства от Висшата лига.

Юнайтед от своя страна има две победи, две ремита и загуба за същия брой мачове, но отборът е трагичен гост щом се касае за срещите от английския елит.

Отборът не познава вкуса на победата в последните си седем визити от Висшата лига, като в тях е записал три ремита и четири загуби. 

Домакините ще бъдат за днешния мач без Ричи, който е контузен и Хейдън, който е наказан. За гостите аут са Погба, Марсиал, Лингард, Бейи и Джоунс, като всички те страдат от различни контузии.

Нашата прогноза за този мач все пак е успех за Юнайтед с едно единствено попадение.

Прогноза: Нюкасъл - Манчестър Юнайтед 0:1