ЦСКА - Лудогорец, среща от Първа лига на България, стадион "Българска армия", начало 21.00 часа. 

Последните 10 срещи на ЦСКА във всички турнири: Общо 5 победи и 5 равенства. От тях 4 победи и 3 равенства в последните 7 домакинства.

Последните 10 срещи на Локо Пловдив във всички турнири: Общо 6 победи, 2 равенства и 2 загуби. От тях 1 победа, 2 равенства и 1 загуба в последните 4 гостувания.

В последните 10 директни срещи домакините имат 1 победа, гостите имат 2 победи и 7 пъти са завършили наравно. На домашния терен на ЦСКА София имат изиграни 5 срещи, като домакините нямат победа, гостите нямат победа и 5 пъти са завършили наравно.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

Вероятни състави:

ЦСКА: Бусато, Турицов, Гълъбов, Занев, Мазику, Тиаго Жеферсон, Белтраме, Джеси, Кери, Соу

ЛУДОГОРЕЦ: Стоянов, Икоко, Терзиев, Моци, Недялков, Баджи, Анисе, Каули, Жоржиньо, Вандерсон, Чибота

ПРОГНОЗА: Троен мач, в който може да се случи всичко. Лудогорец доиграва сезона, след като вече си осигури поредната шампионска титла.

От своя страна ЦСКА загуби преди дни финала за Купата на България и сега ще се хвърли с всички сили поне за точката, тъй като води здрава битка за второто място, което гарантира участие в Европа.

Последните дни на "Армията" бе горещо, след като Милош Крушчич хвърли оставка и треньор на ЦСКА за втори път стана Стамен Белчев.

Специалистът винаги е залагал на атакуващ и атрактивен футбол, но точно в този момент има сериозни проблеми с контузени и наказани футболисти, а също така трябва да поработи сериозно и върху психиката на играчите си.

"Орлите" имат категорично предимство за първенство - от 13 победи, 12 равенства и 1 поражение. Загубата обаче дойде именно с треньор Стамен Белчев - 1:2 и то в Разград.

Аут за ЦСКА са Антов, Малинов и Пинто, които са наказани, а Евандро и Енрике Рафаел са с различни контузии и също може да не играят.

Павел Върба разполага с най-добрите си футболисти и ще излезе с оптимален състав. Единствено Кешерю пропуска срещата, тъй катко е контузен.

Лудогорец е шампион, но срещу ЦСКА винаги дава най-доброто и ще направи и невъзможното, за да спре армейците за Европа. Прогнозираме затворен футбол с малко голови положения и в крайна сметка равенство.

Резултат: ЦСКА - Лудогорец 1:1