Не само нигерийският вратар Винсент Еняма се захласна по звездата на Аржентина Лионел Меси във вчерашния мач между двата тима.

Още по темата

 

Това стори и селекционерът на "суперорлите" Стивън Кеши, който също счита, че Меси е от друга планета. За разлика от много други специалисти обаче, Кеши направи важно уточнение. Той разкри за коя планета от слънчевата система става дума...

"Меси е страшен играч. Има и други футболисти от такъв голям калибър, но Меси е направо от друга планета. Мисля, че той идва от Юпитер", изцепи се Кеши след мача.

"Мисля, че в двубоя вчера ние показхаме твърде голям респект към Аржентина. Отпуснахме се през втората част, когато се опитахме да покажем нашата игра и малко се подобрихме."

"Надявам се, че ще продължим по същия начин до края на турнира. Знаем, че Франция е мвого добър отбор, който играе силно. Познаваме ги и  ще се подготвим за мача с тях", добави Кеши.

Още на почивката пък стражът на Нигерия Еняма показа отлично настроение, шегувайки се с лео Меси в тунела за гола на звездата от пряк свободен удар.