Старши треньорът на Лудогорец (Разград) заяви, че гостуването на уелския ТНС утре няма как да бъде разходка въпреки категоричния резултат от първия мач, а също така и конфликтът с Марселиньо е изграден много по-рано от медийната публикация за това.

Шампионите отлетяха с полет от Варна в доста лежерно настроение, явно заради победата с 5:0 в първата среща и вече чакат мачовете с Марибор (Словения) за влизане в групите на Лига Европа.

"Няма разходки, все пак става въпрос за европейски мач. Просто този мач е идеална възможност за някои момчета, които играят по-малко, да натрупат минути. Други пък ще получат почивка. Надяваме се да няма контузени.

Със сигурност противникът ще играе за своята чест и едва ли отписват мача. Така че от наша страна отношението трябва да бъде адекватно, каза Стоев.

"При нас няма титуляри и резерви, всички играчи за мене са равностойни. Дали ще изпитаме някоя нова схема на игра, все още не знам. Има един ден за да помисля. Но и да го направим, няма да бъде съвсем нова, защото сме работили на тренировките.

Лудогорци се готвят вече и за мача с Марибор, който е последното им препятствие преди групите на Лига Европа. А треньорът призна, че вече има представа за тима.

"От вчера вече ги наблюдавам на видео. По-конкретно и целенасочено ще работим след утре. Не искам да ги сравнявам с Ференцварош, но са един сериозен отбор и ще ги оставим без оценки засега. Те са типичен словенски отбор, който се стреми към победата от 1-ата до последната минута и искат да постигнат добър резултат.

По въпроса със скандала с бразилския плеймейкър Марселиньо, Стоев отговори: "Марселиньо е част от отбора. И е върнат в тима по-рано от момента, в който медиите са научили и публикували информацията. Провели сме разговор, той беше достатъчно ясен.

На въпрос дали знае нещо по въпроса с бъдещето на Жуниор Брандао, Стоев отговори отрицателно. Въпросът беше, че след като досега е играл като преотстъпен в родината си, бразилският нападател вече окончателно не е част от Лудогорец.