Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме рубриката ни "Фен зона".

В нея ще имате възможност всеки един от вас да напише/изкаже вижданията си по важен за него спортен/футболен въпрос. 

Сега е моментът да излеете мъката и възхвала за любимите си отбори и личности.

Днес публикуваме материал на Габриел Пърев, който коментира случващото се в любимия му ЦСКА.

Изпращайте вашите материали на info@gol.bg.

 

ЦСКА победи, но със сигурност не надигра непретенциозния Ботев Враца, след трагично представяне. Чудото се случи и Крушчич направи добри смени, сети се, че Ахмедов съществува. Дано само не забрави до мача с Берое.

Толкова за играта и Крушчич. Ясно е, че този човек не е за ЦСКА, подобно на другите, които се изредиха на поста старши треньор в последно време, с изключение на Любо Пенев.

Проблемите на ЦСКА са по-нагоре и с риск да бъда анатемосан от хората, които са съгласни ЦСКА просто да съществува, но да не печели нищо, ще ги спомена.

Джарета, Люпко, Стоилов, Данаил Ганчев. Какво, за бога, правят тези хора за ЦСКА? Често се чудя и не мога да намеря отговор, не успявам.

Джарета се появява от време на време, за да не забравим, че съществува. Люпко, за когото скоро се разбра, че все още е под някаква форма в ЦСКА, дори не искам да помислям.

Стоилов пък е скаут от класа, трудно ще преброя футболистите, които доведе за половин сезон и после си тръгнаха без пари. Да не споменавам и другите на този пост, все още имам някаква надежда в тях, но и те не правят нещо особено.

Данаил Ганчев гледа мачлета на "Армията" през седмица и уж управлява нещо, ама не съм чул някой да знае какво точно. 

Със сигурност изпускам някое друго директорче, ама... такова е, имаме ги в изобилие! 

Феновете са гневни, играта не върви, дежа вю. Знаем и какво ще стане по-нататък. Гриша Ганчев ще организира тайна среща с един определен кръг фенове, ние, "втората ръка" привърженици ще се чудим какво става и какво е говорено там и всичко продължава постарому. Свикнахме вече, ама някак започва да става досадно цялото това "играйкане". 

Стадионът, с който бяхме утешавани, остана някъде в документацията. Първата копка трябваше уж да е по това време, ама дали наистина 2020-а година?

Не ме разбирайте погрешно, обичам ЦСКА, живея с мисълта за ЦСКА всеки ден, но този целият цирк е отвратителен. Моля се по-скоро да дойде денят, в който Г.Г. най-накрая ще излезе и ще каже какво реално правим. Ще си "играйкаме" ли, ще се борим ли за Титла, позволено ли му е изобщо свише да се бори за нещо с ЦСКА? Толкова много въпроси има, но очевидно феновете, около които се гради светинята ЦСКА, не са достойни за отговори. 

Вярвам, обаче, че същите тези фенове ще върнат ЦСКА, където му е мястото и все някога ще започнат да питат по-остро. Вчера може би беше даден стартът с транспаранта. Предстои да се разбере, както се казва...

Честит Трети март, Българи! Дано ни предстоят по-добри мигове и в държавата, и по терените!

 

Габриел Пърев, специално за Gol.bg