Олимпиакос и Панатинайкос завършиха 1:1 в дербито на кръга в гръцкото първенство, а от това се възползва лидера ПАОК, който спечели с 2:1 над Панетоликос и увеличава преднината си на върха.
Преди почивката и двата отбора създадоха по една голова възможност, като по-чиста беше тази на Олимпиакос. Даниел Поденсе излезе сам срещу вратаря Диудис и опита да го прехвърли, но не успя.

Панатинайкос откри резултата в 61-ата минута чрез албанския полузащитник Ергис Каче, който се разписа с много красиво попадение. Той овладя топката на ъгъла на наказателното поле, преодоля един противник и с мощен изстрел я прати в горния десен ъгъл на вратата. Стражът на червено-белите Жозе Са пипна топката, но тя се заби точно в сглобката и влезе в мрежата.

Олимпиакос изравни в 4-ата минута на добавеното време, което беше 9 минути. Разписа се Папе Сисе, който наказа неразчетено излизане на вратаря Диудис при центриране от ляво на норвежеца Омар Елабделауи. Малко преди гола резервата Мади Камара пропусна друга възможност за Олимпиакос.

ПАОК се наложи с 2:1 над Панетоликос (Агринио), като реши мача само в рамките на две минути. Николаос Маринакис от отбора на гостите си вкара автогол в 63-ата минута, а само след две резервата Чуба Акпом удвои. Гостите от Епир се разписаха при първия си и единствен удар в очертанията на вратата, дело на Ал Хасан Камара в 71-ата минута.

Шампионите от АЕК (Атина) изненадващо се сгромолясаха на свой терен от Атромитос с 0:2. Попаденията дойдоха в 89-ата и в 90-ата минута и бяха истински шок за феновете на стадион Спирос Луис. Спирос Рисванис и Ефтимиос Кулурис бяха точни.

ПАОК води в класирането с 26 точки, пред Атромитос с 24, Олимпиакос с 20 и Ксанти с 18. Следват АЕК и Панатинайкос съответно със 17 и 15. Днес е последната среща от кръга между Аполон Смирни и Арис (Солун).