Бившият германски национал Щефан Ефенберг изрази увереност, че Бундестимът може да елиминира Англия на Евро 2020 утре. Двубоят е на стадион "Уембли", но според легендата на Байерн Мюнхен неговите сънародници няма защо да се притесняват.

"Мисля, че Англия ще бъде нашият най-лесен противник на Евро 2020 досега. В групите ние имахме изключително трудни съперници - световния шампион Франция, европейския шампион Португалия и Унгария. Успяхме да оцелеем", изригна Ефенберг пред телевизия Sport1.

"Англичаните не са направили нещо запомнящо се на шампионата и атаката им начело с Хари Кейн не работи. Сигурен съм, че ще спечелим мача с тях. Напрежението е върху англичаните, защото играят у дома. Те имат млад отбор, но от тях се очаква да спечелят титлата", добави бившият капитан на Байерн.

Припомняме, че скандалният бивш полузащитник е със слава на непокорен бунтар още от началото на кариерата си. Ефе беше изваден от състава на Маншафта на Мондиал 1994 в САЩ заради показване на средни пръсти към германските фенове.