Селекционерът на националния отбор на Бразилия по футбол Тите остана много доволен не само от победата на тима му над Швейцария, която му осигури място на осминафиналите на Световното първенство в Катар, но и от играта на тима.

"Имам различни опции за отбора, защото процесът на изграждането му продължава четири години. Този дълъг процес даде резултат днес, както и младите футболисти, които се развиват в клубовете си. Трябва да се отбележат и индивидуалните качества на играчите", подчерта треньорът след успеха.

"Беше много труден мач, Швейцария имаше най-добрата защита на европейските квалифисации. Те имат различев стил от Сърбия, играят с повече триъгълници. Разполагат с много добри футболисти, като Емболо, Джака, десния им защитник и вратарят, който е отличен. Пакета беше в нормално състояние, иначе нямаше да го използваме. Ние обаче трябва да четем играта. Мачът изиска да търсим други решения и така в игра влезе Родриго", обясни бразилският специалист.

"В отсъствието на Неймар отборът беше звездата", отговори Тите на въпрос дали липсата на футболиста на Пари Сен Жермен се е усетила на терена.