Световното първенство по футбол е вече в разгара си. И тази година един от най-добрите и утвърдени спортни портали в България Gol.bg, представя възможност на футболните фенове да направят своите прогнози за всеки един от предстоящите мачове от Световното първенство по футбол в Катар. В специалната платформа „Игра с прогнози“ на водещия спортен портал, част от Investor Media Group, всеки почитател на футбола може да изпита познанията и късмета си като прогнозира резултата за всяка от предстоящите срещи до 18 декември и да спечели страхотни награди.

Събралият най-много точки в генералното класиране за целия период на играта „Прогнозирай резултатите - Световно първенство по футбол 2022” ще спечели смарт телевизор. Класирането на точките е публично и може да бъде проследено на платформата „Игра с прогнози“. Вторият победител в играта ще бъде изтеглен на случаен принцип чрез томбола от всички, които са дали своите прогнози най-малко на 30 мача от Световното първенство по футбол. Той ще получи възможността да се отдаде на релаксираща и приятна почивка в Банско, която включва  две нощувки в хотел с включени закуски и вечери за двама. Победителите ще бъдат обявени на 19 декември.

Повече информация за играта „Прогнозирай резултатите - Световно първенство по футбол 2022” и общите условия ще откриете в сайта на Gol.bg. Паралелно с това, футболните фенове могат да се информират за всичко ново и интересно около Световното първенство по футбол 2022г. в специално създадената секция Qatar 2022 на сайта на спортния портал.