Героят за Германия Никлас Фюлкруг е доста странна птица, поне ако съдим по страницата му в Уикипедия, която стана съперпопулярна след гола му срещу Испания снощи. 

Нападателят донесе скъпоценното равенство на Бундестима при 1:1 влизайки от пейката, с което отборът запази всички шансове, за да се класира към фазата на елиминациите. 

В информацията за личния живот на играча на Вердер Бремен има доста интересни факти. Вече на 29 той направи много късен  дебют за националния тим, но вече е герой за феновете. 

В информацията за него например пише, че прякорът му е „Разстоянието“, заради по-отдалечените един от друг два предни зъба. Освен това често слуша за мотивация рок-хита на групата Сървайвър от 1982 година – „The eye of the Tiger“. 

Може да научите също така, че съпругата му се казва Лиса, както и това, че преди време е трябвало да бъде приет в болница, след като зъб на съотборник се е забил в челото му. 

„Това сигурно е най-забавната част посветена на личния живот на даден футболист, която някога ще видите“ и „Освен че бележи страхотни голове, Фюлкруг е и изключително интересен човек, ако съдим по това, което пише в Уикипедия за него“ гласяха само някои от коментарите за играча. 

С 10 гола в 14 мача до момента в Бундеслигата, той се спечели повиквателна за отбора и вече е жокера на тима. Също така е интересно, че преди началото на сезона заплатата му бе намалена с 30% заради финансовите проблеми на Вердер.