Вратарят на Камерун Андре Онана най-вероятно ще напусне лагера на отбора в Катар днес. Стражът на Интер се скара зверски с треньора на националния тим Ригоберт Сонг. Причината за разрива е забележка на треньора към вратаря по време на тренировката онзи ден. Наставникът не бил доволен от работата с крака на Онана, който прекалено много се изявявал така. "Това не ти е Аякс", отрязал Сонг своя вратар.

Това вбесило Онана, който в последствие отказал да се яви на пресконференцията преди мача със Сърбия заедно със своя наставник. В лагера на Камерун били много ядосани на вратаря заради държанието му. Според вътрешна информация то се държал като "недосегаем". Дори открито критикувал свои съоторници в общия чат на тима в "Уотсъп". Твърди се, че критиките били към защитника Нкулу. Според слуховете Онана искал да играят други, по-млади и тактически по-добри защитници пред него.

Самият Онана отрича, че подобно нещо се е случило. В мача със Сърбия на вратата на Камерун бе резервата Девис Епаси. Според журналистите от Камерун е имало подготвено изявление, че Онана е изхвърлен от лагера на тима, но след като това изявление било дадено на президента на федерацията Самуел Ето'о за одобрение, така и не се върнало за публикуване.

Тренорът Сонг говори за Онана след мача със Сърбия. "Имаме проблеми, но ако промени държанието си Онана може да остане с нас", заяви Сонг. Все още не е ясно дали вратарят ще продължи да бъде със състава или ще отлети за Милано.