Хари Кейн не се притеснява, че още няма гол на световното първенство и е сигурен, че головете ще дойдат, тъй като планира Англия да стигне далеч в надпреварата. 

Тази вечер Трите Лъва срещат Сенегал в 1/8финалите, а макар и все още да не се е разписал, Кейн остава един от най-добрите играчи за отбора и е напълно здрав, след като срещу Иран получи удар в крака. 

„Чувствам се много добре. Нямам здравословни проблеми и с всеки ден се чувствам все по-добре. Щеше да е хубаво вече да имам 2-3 гола до момента, но в групата всичко мина по план, а сега започват важните мачове“ заяви Кейн. 

„Двубоите до тук не бяха твърде груби и аз се чувствам отлично. Не съм изморен и мисля, че играя добре. Обикновено се съди за представянето по головете, но съм спокоен, защото правя най-доброто за отбора. Сега започва съвсем различна надпревара и настройката ти трябва да е друга. Има неща, които да подобряваме и сега предстои първият от четирите мача, които трябва да спечелиш, за да си световен шампион“ добави той. 

„През 2018-а вкарах много голове още в груповата фаза и след това позагубих от остротата си за важните срещи. На европейското се опитах да променя това и се получи и сега също съм с тази настройка. Да, искам да бележа, но зная, че трябва и да съм търпелив и всичко ще е наред“ каза още Кейн.