В Англия имат тайно оръжие, което трябва да намери начин да спре Килиан Мбапе, след като преди 10 години го направи срещу Лионел Меси. 

Преди 1/4финала Англия – Франция, местните медии обръщат внимание на помощника на Гарет Саутгейт Стив Холанд, който трябва да измисли как отборът да се справи със звездата на Петлите. 

Вестник „Сън“ припомня как преди 10 години, като помощник в Челси, Холанд намира начин да спре Меси в полуфинала в Шампионската лига. Сините елиминират Барса след 1:0 и 2:2, а аржентинецът не вкарва гол. 

„През 2012-а на планетата имаше само някои играчи, на които трябваше да отделиш специално внимание. Меси бе един от тях и вероятно все още е. Сега Мбапе също е в тази категория. Ние трябва да направим така, че да не го поставяме в ситуация, в която може да бъде опустошителен“ споделя Холанд. 

През 2012-а Ашли Коул свърши отлична работа срещу Меси, а сега мнозина очакват Кайл Уокър да бъде натоварен с това да ограничи Мбапе, но той със сигурност ще има нужда и от помощ. 

„Целта е да намерим неговите слабости, но в същото време да използваме нашите силни страни, защото имаме играчи, с които да им създадем проблеми, както могат да направят Мбапе и останалите“ добави Холанд.