Антоан Гризман очаква съвсем различно предизвикателство срещу Лео Меси и Аржентина, когато Франция се изправи срещу южноамериканците на финала на световното първенство в Катар. 

Нападателят на Атлетико Мадрид изигра отличен мач при победата над Мароко с 2:0 снощи, като се справи повече от впечатляващо в ролята си на основен полузащитник заради липсата на ключови играчи на Петлите в тази зона. 

Гризман бе сериозно замесен при първия гол на отбора си и обяви, че отборът му ще подготвен както трябва, за да защити световната си корона. 

„Всеки отбор с Меси е съвсем различен съперник. Гледахме на практика всички мачове на турнира, в това число и тези на Аржентина и знаем как играят те. Те са труден отбор за преодоляване, а и са във форма“ заяви Гризман след победата снощи. 

„Разбира се не става въпрос само за Меси, защото около него те разполагат с още много силни играчи. Затова е ясно, че мачът ще е труден, а и те ще получат допълнителна енергия от феновете си. Още от четвъртък започваме работа, за да знаем как можем да ги нараним, но и как да се защитаваме. Ще бъдем готови“ добави той.