Само на 19 години Джуд Белингам впечатли на Световното първенство в Катар. Английският национал привлече вниманието на най-големите клубове в Европа и може да напусне Борусия Дортмунд в края на този сезон. Полузащитникът, който все още има договор с Борусия до лятото на 2025 г., е преследван от три от най-големите европейски сили: Ливърпул, Манчестър Сити и Реал Мадрид.

Mundo Deportivo пише, че трите клуба искат Белингам и в края на сезона може да започне битка за него. Испанците отбелязват, че Реал Мадрид може да се възползва от добрите отношения, които имат с Борусия, но Флорентино Перес не би желал да плати 150 милиона евро, сумата, желана от германците.

От друга страна, Ливърпул би бил готов да отговори на изискванията на Борусия и пресата в Испания, че формацията на Юрген Клоп в момента е в изгодна позиция за трансфер.

Манчестър Сити е последният отбор, включен в надпреварата за Белингам, пише "Труд". След трансфера на Ерлинг Халанд "гражданите" са готови отново да правят бизнес с Борусия и ще направят всичко възможно за трансфера на англичанина.

100 млн. евро е цената на Белингам според transfermarkt. Израснал в Бирмингам, Белингам бе закупен от Борусия през лятото на 2020 г. за 25 милиона евро.