Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев ще трябва да се справя в гостуването на Ботев Пловдив без звездата си в предни позиции Педриньо.

Бразилецът ще отсъства от терените около две седмици, след като получи контузия при равенството 1:1 с Арда в Бистрица. Очаква се той да се завърне за мача срещу същия съперник в Кърджали на 20 май. Той има на сметката си 10 гола в 35 двубоя във всички турнири.

В последните мачове 27-годишният футболист бе използван на върха на атаката, като се очаква неговото място да бъде заето от Евгений Сердюк, пише Тема спорт. Украинецът е типичен нападател и това малко ще промени тактиката на столичани. Не е изключено в ролята на таран да влезе и Симеон Димитров.

Треньорът на ЦСКА 1948 не обмисля да прави други промени и се надява тимът му да запази лидерската си позиция в групата. В момента отборът от Бистрица е на седмата позиция с актив от 44 точки, колкото има и предстоящият им съперник Ботев Пловдив. Двата тима се изправиха един срещу друг на „Колежа“ в началото на април, като двубоят завърши при нулево равенство.

Снимка: Lap.bg