Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел заяви след загубата от Рен (1:2) във втория кръг на Лига 1, че клубът на всяка цена трябва да намери заместник на Неймар.

Най-скъпият футболист в историята е пред напускане на Париж. Възможните дестинации пред него са завръщане в Барселона, откъде си тръгна преди две години за рекордните 222 милиона евро, както и преминаване в Реал Мадрид.

Бразилският национал предпочита отново да играе на "Камп Ноу", но за момента каталунците нямат финансовата мощ да го вземат обратно. 

"Не можем да загубим Неймар, без да го заменим. Това е футболист, който може да се надиграва един на един, това понякога е необходимо. Ако случи да се разделим с Неймар, ще трябва да го заменим с някой, който е добър в този аспект. Той не игра в мача с Рен, защото все още не е тренирал с другите играчи и рискът от контузия е твърде голям", заяви Томас тухел пред "Marca".

Сред спряганите имена за заместник на техничаря е Пауло Дибала от италианския хегемон Ювентус. Аржентинският национал обаче не иска да напуска "Старата госпожа" и вече отказа да премине в Манчестъ Юнайтед и Тотнъм, въпреки че клубовете се бяха договорили за трансфер.