На 15 септември по Netflix ще бъде пуснат филмът за живота на Михаел Шумахер. Откъси от думите на съпругата му Корина вече се появиха в медиите.

Седемкратният световен шампион във Формула 1 се възстановява у дома си след инцидента на ски в Мерибел на 28 декември 2013 г., когато при падане удари главата си в камък на пистата.

"Никога не съм обвинявала Господ за това, което ни се случи. Това бе просто малшанс и може да сполети всеки човек. Разбира се, Михаел ми липсва всеки ден. Но не само на мен, също на децата, на семейството, на всички около него. 

Михаел липсва на целия свят. Но той е тук. Различен, но е тук. И смятам, че това ни дава сила. Заедно сме у дома, той се лекува. Правим всичко, за да подобрим състоянието му, да бъдем сигурни, че той се чувства добре и да почувства връзката си с нас. Каквото и да се случи, че правя всичко, каквото мога. 

Всички ще го правим. В семейството се опитваме да продължаваме да живеем така, както Михаел обичаше и както ще продължава да харесва. Животът продължава. Михаел пазеше всички нас, сега ние го пазим", споделя цитираната от "24 часа" Корина.