Головият хищник Валери Божинов обяви, че може да заиграе в силен отбор от Турция. Както е известно, в момента нападателят е свободен агент и поддържа форма с Ботев Враца.

"Тренирам един месец с Ботев Враца, чувствам се добре. Казал съм - не подпиша ли в чужбина, ще играя за Ботев. Имам оферти от чужбина, но не искам да разкривам тима. Една от тях е от голям отбор от Турция с много фенове".

"На този клуб не мога да откажа. До края на седмицата очаквам да има някакво развитие. Ако не се стигне до трансфер, ще играя в Ботев", заяви Божинов след победата на врачани с 2:1 над Етър.

Доскорошният играч на Левски коментира и предстоящото "вечно дерби" на “сините” с ЦСКА и очакванията си за отбора през този сезон.

“Надявам се Левски да победи и да зарадва милионната публика, която много уважавам. Познавайки Петър Хубчев и Люпко Петрович, ще е затворен мач. С един гол, но победата ще е сладка".

"Ако Левски вземе качествени футболисти, ще бъде в борбата за титлата с Лудогорец, който може и да е в криза, но разполага с класни играчи”, добави Божинов.