Родната треньорска школа шокира футболните среди с избора си за курсисти за Про лиценз на УЕФА. Шефът на комисията проф. Лъчезар Димитров и колегите му одобриха списък от 20 специалисти, които да изкарат курса, даващ им най-висок лиценз в професията.

Прави впечатление, че в него присъстват хора, които в цялата си професионална кариера до момента са били асистенти. И ако това не е толкова скандално, други неща са... Едно от най-интересните имена е това на Димитър Палазов, който от близо 3 години е директор на ДЮШ на Локо (Пд).

Преди това е бил треньор на юноши. В списъка на резервите пък личи името на Петър Киров, за когото във футболните среди не се знае нищо.

За сметка на двамата аут дори от резервите са бившите национали и футболисти на Левски - Станислав Ангелов и Димитър Телкийски. Те също бяха от кандидатите за Про лиценз, пише "Мач Телеграф".

На Пелето не е бил зачетен треньорски стаж, за който той има документ. Защо професори и доценти не зачитат документи е големият въпрос?! Той и Телкийски са се явили на изпита, където е имало повече от 50 човека.

Резултати от него не са показани. Изваден е само списъка на приетите, което не е нормално. Трябва ли да продължат някои хора за сметка на други? В следващите дни ще има реакции по темата.