Наставникът на Крумовград Станислав Генчев изрази съжалението си, че тимът му не е успял да победи Левски на „Герена“. Двубоят завърши 0:0, гостите не съумяха да се възползват от факта, че „сините“ играха с човек по-малко около 50 минути.

"Със сигурност второто полувреме очаквах да създадем много повече положения и да вкараме гол, тъй като не е никак лесно за нито един отбор да играе цяло второ полувреме с човек по-малко. Реално второто полувреме бе по-слабо за нас от първото. Докато бяхме 11 на 11 на терена стояхме много по-добре и създадохме три или четири опасни контраатаки.

Докато второто полувреме, когато Левски остана с човек по-малко само една ситуация на Цветанов имахме. Ако досега всеки един мач от предходните второто полувреме бе доста по-силно от първото, днес беше обратното. Ако преди мача ни бяха питали равния добър ли е на "Герена", може би щяхме да кажем да. Но при така създалата се ситуация, цяло второ полувреме да играем с човек повече и да не създадем голово положение, всички съжаляваме", започна коментара си Генчев.

"Досега така беше. Главната причина е публиката на Левски, която изстиска максимума от футболистите на Левски. Вдигаше ги през цялото време и оказваше натиск върху нашите футболисти. Може би не са свикнали да играят при такава атмосфера и това им повлия. Знаете, че ние не разполагаме с много публика, досега не сме играли пред толкова много хора. Трябва да отчетем и изключително силната игра на Левски, защото те имат много добър треньор, с изграден стил и могат да поставят всеки един отбор под огромен натиск дори с човек по-малко", продължи специалистът.

"Всеки един мач е опит. Всеки един мач ни помага да израстваме, да изчистваме грешките, така че от нас се иска да работим и да преследваме целите си", добави той.

"За нито един отбор не е приятно, когато един от лидерите му отсъства, а пък в случая Алекс е и голмайстор на отбора, така че неприятна загуба. Той се връща другия мач, лошото е, че Кацаров получи жълт картон и ще бъде наказан за другия мач. Това пък е шанс за футболистите, които влизат на техните места да се борят, да показват добра игра и да се заслужат мястото в отбора", коментира той липсата на голмайстора на тима Алекс Колев в срещата на „Герена“.

"Първото полувреме със сигурност. Точно така както искахме стояхме, високо пресирахме. Това е отправната точка, от която трябва да се водим. Така както започнахме мача. А така както завършихме не трябва да се повтаря повече", завърши Генчев.