Бившият защитник и изпълнителен директор на ЦСКА  - Георги Илиев – Майкъла, коментира пред Gol.bg представянето на „червените“. Той акцентира, че армейците едва ли ще успеят да спечелят титлата, но изрази надеждите си да бъде взета поне Купата на България от лапите на Лудогорец.

Мачовете с Ботев Пловдив и за Купата няма да са ни трудни. Ще ги победим и в тях. ЦСКА има добри играчи, просто трябва да уцели състава и стила на игра. Все още играем страхливо. Няма я тази агресия, нямаме това преимущество, че сме ЦСКА. Не го показваме на терена. ЦСКА никога не играе за равен мач, а ние играем в повечето срещи да не загубим“, коментира пред Gol.bg Майкъла.

Ще опитаме да вземем поне Купата на България от ръцете на Лудогорец. Нужен е и малко късмет в този турнир. Ние не можем да бием, т.е едва бихме ЦСКА 1948, които играха с 4 човека на по 18 години. При тях играят 6-7 българи, сред които и тези млади момчета.

До дербито с Левски ще вземем всички мачове. След това ще бием и Левски и ще отчетем, че първенството е супер. Ако пък „сините“ вземат, че спечелят дербито, ще кажат, че те са супер, защото са били ЦСКА.

ЦСКА не може да стане шампион с такава игра. Всичко е случайности , рикошети. Ние сме си фаворити за второто място. Лудогорец от мач на мач играят все по-добре и по-добре“, каза още бизнесменът.

Автор: Илиян Радков Gol.bg